Dolce & Gabbana și-a prezentat colecția exclusivă de toamnă-iarnă, pentru noua etapă care va începe în Europa și a invitat mai multe vedete să se bucure de un apus de vis, cu toate acestea, o furtună însoțită de grindină forțată să evacueze locul de urgență, iar celebritățile au arătat-o pe rețelele lor.

Printre vedetele invitate s-au numărat Sebastian Yatra și Vin Diesel, care s-au aflat în primul rând pentru a vedea de aproape noua colecție a mărcii de succes care și-a prezentat noua colecție în aer liber, în Piața San Marco din Veneția, Italia.

Dar știind deja că vine o mare furtună, din producția paradei au avansat spectacolul o oră, dar nu au putut bate fenomenul natural care aproape la sfârșitul evenimentului s-a desfășurat deasupra orașului emblematic cu multă apă și grindină.

Atât oaspeții, cât și modelele au trebuit să părăsească rapid locul și să se refugieze sub acoperișuri, deoarece, potrivit martorilor, unele pietre ale grindinei aveau dimensiunea unei mingi de ping pong. Așa că unii au fugit acoperindu-și capul cu perne, iar alții cu umbrele.

La rândul său, Sebastian Yatra a înregistrat ce se întâmplă și l-a cunoscut pe actorul American, Vin Diesel, căruia i-a spus: „Vin a venit să ne salveze”, dar actorul din” Fast and Furious” nu a înțeles ce a spus cântăreața și s-a limitat la zâmbind, în timp ce se adăpostea sub umbrela deținută de un asistent.

Dar apoi a avut un gest mare, când a văzut că modelele se retrag de pe podium deja convinse că, în aceste condiții, nu se poate continua, actorul s-a apropiat de ele și le-a aplaudat, ca recunoaștere a muncii lor.

Leave a Comment on Videoclipuri: o inundație cu grindină a distrus o prezentare de modă haute couture, iar Sebastian Yatra a arătat totul pe rețelele sale

Lasă un răspuns