Legendarul Iris Apfel, împlinește 100 de ani și a fost primul influencer care a devenit o icoană a modei și a designului interior.
Iris Barrel, cunoscut sub numele de Iris Apfel s-a născut pe 29 August 1921 în New York. Mama lui avea un butic, iar tatăl său o afacere de import. Ea, la rândul ei, s-a căsătorit cu Carl Apfel.

Și împreună cu soțul ei, și-a ghidat pașii profesioniști și s-a consacrat ca decorator de interior și a creat astfel compania de design interior Old World Weavers, care a realizat restaurări și proiecte pentru vedete, socialite și președinți ai Statelor Unite.

Cine este iris Apfel?
Iris este primul influencer din lumea modei și a designului interior, deoarece s-a remarcat întotdeauna pentru stilul său inconfundabil și sofisticat.

Utilizarea imprimeurilor, culorilor și texturilor sunt ștampila sa specială care a implementat-o întotdeauna în aspectul său ca în decor.

Iris Apfel este proprietarul unui stil unic, original și foarte feminin
Stilul Iris Apfel se caracterizează prin combinarea pieselor vintage, cu articole de îmbrăcăminte de designer, cele mai atemporale, care pot fi folosite în orice anotimp sau ocazie.

Astfel, lentilele, imprimeurile și bijuteriile exotice sunt piese care nu pot lipsi în garderoba ta.

Un fan al modei, influencerul are o colecție de peste 80 de ținute, cu piese de Dior, Dolce & Gabbana, Nina Ricci, Geoffrey Beene, Lanvin, printre alte mari case de modă.

Leave a Comment on Primul influencer împlinește 100 de ani

Lasă un răspuns