Camera de modă argentiniană și Fundația Garrahan vor organiza o licitație importantă de modele exclusive ale marilor designeri din Argentina, pentru a beneficia de Casa Garrahan, după cum a raportat instituția medicală.

Vor fi licitate în total 14 piese joi, „într-un eveniment care va fi minunat”, potrivit Beatriz Resnik, coordonatorul zonei de relații instituționale a Fundației.

„Suntem mândri să avem aceste articole de îmbrăcăminte și să desfășurăm această acțiune în beneficiul casei noastre Garrahan, o casă care găzduiește zilnic 43 de familii, în timp ce urmează un anumit tip de tratament în cele trei spitale pediatrice din oraș”, a adăugat Resnik.

Cu încasările și cu scopul de a îmbunătăți sănătatea copilului din țara noastră, Fundația Garrahan va aloca fonduri pentru întreținerea casei, o casă departe de casă, un spațiu care a continuat să funcționeze pe tot parcursul pandemiei și prin care „peste 28.000 de copii au mers cu un membru al familiei” și care acum „încearcă să se extindă pentru a găzdui mai mulți oameni care au nevoie”, au spus ei.

DESIGNERII CARE VOR PARTICIPA

După cum s-a întâmplat, designerii care s-au alăturat acestei acțiuni sunt Tramando, Benito Fern Inktivndez, Iara, ver Inktivnica de la Canal, Grace Ruiz D Inktivaz, Gerardo Casas, Panni Margot, Francisco Ayala, Gustavo Pucheta, Carina Spagiari, Nuria Bueno, Ana Kapla, Susana Ortiz și Claudio Cosano.

CUM SĂ PARTICIPAȚI LA LICITAȚIE

Cei interesați să cunoască piesele și participațiile, pot face acest lucru până luni viitoare, 20 decembrie, la ora 23.59, intrând pe rețelele de socializare ale Fundației Garrahan (@fundgarrahan), unde donatorii pot oferi suma pe care o doresc pentru achiziționarea îmbrăcămintei alese.

Printre hainele care vor fi scoase la licitație, va fi celebra rochie roșie de Mirtha Legrand, creată exclusiv de Claudio Cosano pentru ea. Va avea o bază de 45.000 de dolari, în timp ce alte piese vor avea minimum între 5.000 și 20.000 de dolari, au indicat printr-o declarație.

Leave a Comment on Pentru a beneficia de Casa Garrahan, organizează licitație de solidaritate a Camerei de modă argentiniene

Lasă un răspuns