Aceasta este Wanda Swim, noua marcă de costume de baie a modelului și femeii de afaceri Wanda Nara, care și-a ținut adepții în așteptare pe rețelele de socializare cu noua lansare pe care o anunțase în urmă cu câteva săptămâni.

Particularitatea articolelor de îmbrăcăminte este că fiecare model are numele femeilor familiei sale, costă în jur de 10.000 de pesos și sunt disponibile pentru cumpărare online în toată Argentina, cu o mare varietate de dimensiuni.

MICROBIKINI CU BENZI

Modelul poartă numele Francesca, în onoarea fiicei sale cele mai mari, și include un corset triunghiular cu volane și o coadă de chiloți mai puțin, care este înnodat pe părțile laterale și lasă multă piele expusă, fidelă spiritului senzual al Wanda.

Culorile disponibile sunt verde și liliac, tendința de două nuanțe din 2021 și va rămâne în vigoare în această vară.

Un alt model poartă numele Isabella, fiica cea mai mică a mass-media, care a inspirat un alt costum din două piese. Este un design original, cu un corset cu o deschidere în centru împodobită cu o aplicație metalică și benzi care se încrucișează în abdomen. Chiloții sunt, de asemenea, super-spălați și vin atât în negru, cât și în roz deschis.

În cele din urmă, al treilea bikini este numit după sora ei Zaira și este un set clasic de corset sportiv și chiloți în stil tren mai puțin care vine în cărămidă și fuchsia.

PLASĂ SOLIDĂ

Unul dintre primele modele care vor fi prezentate pe contul de Instagram al lui Wanda este Mali dintr-o singură piesă, numit după nepoata sa, fiica lui Zaira. Acesta este un design clasic cu gât de echipaj, spate deschis și finisaj super-spălat, care vine în negru și verde.

Cel mai recent model one piece poartă numele mamei sale, Nora, și este un design senzual, cu un decolteu superpronunțat și curele subțiri care se intersectează în zona taliei.

Leave a Comment on Noua afacere a lui Wanda Nara: și-a prezentat colecția de costume de baie

Lasă un răspuns