Într-un context marcat de controverse politice și incertitudine deplină din cauza restricțiilor pandemiei coronavirusului, cea de-a 70-a ediție a concursului Miss Univers a avut loc pe 12 decembrie.

Concursul de frumusețe a avut loc în Israel, unde 80 de modele au concurat pentru coroană și au avut ocazia să ia locul noii regine a frumuseții. În această ediție, câștigătorul a fost Harnaaz Sandhu, reprezentant al Indiei, noul Miss Univers 2021 și succesorul Andrea Meza, care a câștigat concursul în 2020.

Noul purtător de coroană are 21 de ani, 1,76 metri înălțime. Vorbește fluent limba engleză și a profitat de ocazie pentru a oferi un mesaj Inspirator tinerelor din întreaga lume.

Ea și-a exprimat sentimentul ” copleșit pentru că au trecut 21 de ani de când India a câștigat coroana Miss Univers și se întâmplă (din nou) chiar acum… Sunt gata să-mi asum responsabilitatea pentru Coroană acum.”

DECLARAȚIILE LOR DESPRE PANDEMIE

În timp ce Israelul a organizat concursul în stațiunea Eilat din Marea Roșie, situația cu pandemia coronavirusului este complicată, pe fondul creșterii cazurilor și după impunerea restricțiilor de călătorie pentru a încerca să evite varianta Omicron a coronavirusului.

„Cu sprijinul Israelului am reușit să organizăm acest concurs și cred că oriunde mergem acum trebuie să facem aceste lucruri obligatorii pentru că acesta este noul normal. Trebuie să avem grijă de vaccinurile noastre, de rapoartele COVID, pentru că așa va fi și așa vom putea călători”, a spus Harnaaz.

MESAJUL DVS. DESPRE ROLUL FEMEILOR

„Știți că este nevoie de mult curaj pentru a vorbi despre ceva prin care ați trecut și motivul fundamental al acestei mișcări (#MeToo) a fost acela de a încuraja toate femeile care au trecut prin aceste circumstanțe și suntem aici pentru a ne îmbrățișa pentru a împuternici toate femeile. Sunt cei care trec printr-o mulțime de suferințe sau multe, știți, violență domestică, tortură și orice se întâmplă în interiorul lor.”

„Dacă o putem face, atunci toată lumea o poate face, dacă eu pot fi vocea vieții mele, atunci ei pot fi și vocea vieții lor. De aceea, prin pasiunea pentru frumusețe, vrem să îmbrățișăm fiecare femeie care vede acest lucru, care aspiră să fie liderul vieții sale.“

Leave a Comment on Mesajul noului Miss Univers despre rolul femeilor în lume și pandemie

Lasă un răspuns