Femeia de afaceri a purtat o rochie neagră care a acoperit-o până la față și a fost cea mai discutată dintre întregul eveniment de modă.
Covorul Met Gala a fost unul dintre cele mai așteptate de lumea modei, pentru că niciun celebru nu vrea să treacă neobservat. Deși au existat multe aspecte interesante și avangardiste, Kim Kardashian a luat toate privirile. Modelul și soția muzicianului Kanye West au apărut într-un costum Balenciaga izbitor.

Femeia de afaceri în vârstă de 40 de ani surprinsese deja în urmă cu câteva zile cu un aspect „dominatrix”, acoperit din cap până în picioare cu piele. Așadar, a apărut pe străzile din New York într-un costum complet negru, cu doar o coadă de cal ieșită. Un stil similar pe care a decis să-l folosească pentru intrarea în Muzeul Metropolitan de artă însoțit de sora ei Kendal Jenner, care a ales marca Givenchy.

În acest caz, Kim a optat pentru designul Demna Gvasalia, care consta dintr-o mini-rochie strânsă cu mâneci largi de trei sferturi, jambiere cu triunghiuri din țesătură și glisare în spatele coapselor, mănuși extra-lungi. Și, desigur, o pereche de cizme cu toc stiletto.

Rochia ei nu a trecut neobservată și a fost subiectul memelor în care a fost comparată cu personajul Harry Potter „Dementor”. Cu toate acestea, unii utilizatori au crezut că aspectul a fost un fel de protest cu privire la situația femeilor din Afganistan. Deși departe de un motiv socio-politic, mesajul ar fi mai artistic.

În funcție de mediul de viață Usa.com, soțul ei Kanye a avut multe de-a face cu alegerea acestui costum. Această schimbare de stil ar avea legătură cu promovarea ultimului său album „Donda”, care este inspirat de regretata sa mamă. Așadar, motivul acestei garderobe întunecate și sumbre ar putea fi legat de moarte și doliu pentru persoana iubită, în acest caz, Donda West.

„Nu există nici un logo, nici o față, dar toată lumea știe că este ea. Kanye i-a dat curajul de a stimula creativitatea și imaginația oamenilor prin artă”, dezvăluit prin acest mediu care asigură că rapperul a influențat direct prezentarea sa, care a dat să vorbească și a fost cel care a rupt toate matrițele.

Leave a Comment on Kim Kardashian la Gala MET: motivul întunecat din spatele aspectului ei neobișnuit

Lasă un răspuns