Specialiștii în decorarea casei vorbesc deja despre piscină ca un nou sector de locuințe, când cu ceva timp în urmă a fost gândit ca un adevărat site independent. Având în vedere acest lucru, sunt cunoscute diferite idei, noutăți și modalități de renovare, astfel încât piscina dvs. să pară integrată în casa dvs.

Una dintre caracteristicile pe care piscinele le au astăzi este de a avea un loc destinat pardoselii din afara acesteia și integrat. Acestea sunt așa-numitele solarii, concepute pentru plajă, care se combină estetic cu un stil unic. Pentru aceasta, acestea trebuie să fie însoțite de un etaj care să ofere această posibilitate.

DALE, UN CLASIC

Acestea sunt cele mai utilizate materiale de către constructori și profesioniști. Deși există multe modele și texturi, toate sunt limitate la o singură culoare.

Plăcile sunt dezvoltate pe baza granulelor vulcanice, un material format din minerale expuse la temperaturi ridicate și răcite brusc în procesele naturale.

Unul dintre detaliile care se remarcă este că permit menținerea temperaturii șapelor la niveluri tolerabile. Greutatea și dimensiunile sale îl fac adaptabil la diferite cerințe de spațiu și manipulare, reducând astfel costurile, deoarece nu necesită prea multe tăieri sau transporturi speciale.

PUNTE DIN LEMN, ALTĂ OPȚIUNE

O soluție intermediară împotriva căldurii prezentate de alte materiale, puntea din lemn este un alt material care se remarcă prin estetica și căldura sa, cu plusul că prezența sa va spori întotdeauna valoarea spațiului.

Nu este un detaliu minor că lemnul necesită să fie parcat corespunzător și suficient de greu pentru a rezista vremii nefavorabile.

Leave a Comment on Care sunt podelele cele mai estetice și nobile pentru piscine?

Lasă un răspuns