Din când în când, veți auzi fraze precum „50 este noul 40” sau „40 este noul 25” pentru a exprima că cineva nu pare să îmbătrânească. Dar dacă anii 40 și 50 nu ar fi „noul” nimic, ci pur și simplu se deschid către o lume fără etichete, o lume cu posibilități nelimitate?.

Pentru majoritatea femeilor din zilele noastre, asta este de fapt mult mai aproape de adevăr.

Femeile fără îmbătrânire cu 40 și 50 de ani, noua generație
Spre deosebire de ceea ce producătorii TV și agenții de publicitate ar putea dori să credeți, majoritatea femeilor de vârstă mijlocie de astăzi nu se simt de fapt foarte „de vârstă mijlocie”.”

Dar nu veți spune că se comportă mai tânăr decât sunt; mai degrabă, redefinesc ce înseamnă cu adevărat să fii o femeie de 40 și 50 de ani.

Polly Kemp de la Somerset, de exemplu, este o profesoară de yoga potrivită, iubitoare de modă și iubește documentarea călătoriilor sale mondiale pe Instagram. Acest lucru ar putea suna ca o descriere a unui „milenar”, dar Polly are 51 de ani și este mamă a 3 copii adulți.

Într-un interviu, ea a împărtășit sentimentele pe care majoritatea femeilor le pot relaționa personal „”când aud termenul „vârstă mijlocie”, trebuie să mă opresc și să mă gândesc: înseamnă asta cine sunt acum?.

Nu lustruiesc bani sau planific meniuri și nu mă interesează treburile casnice. Sunt, de asemenea, spontan și nu cred că este o calitate asociată în mod tradițional cu vârsta mijlocie.”

Adevărul este că ea reprezintă experiența medie a femeilor adulte în aceste zile-nu se simt tinere de vârstă, dar sunt, de asemenea, incredibil de confortabile în pielea lor și trăiesc viața la maxim, făcându-le oameni mai fericiți, mame mai îngrijitoare și femei de afaceri mai de succes.

Cum se simt femeile de peste 40 de ani astăzi?
Un sondaj a constatat că 96% dintre femeile cu vârsta peste 40 de ani nu se simt deloc de vârstă mijlocie. Un alt studiu a constatat, de asemenea, că 80% au considerat că ipotezele societății despre femeile de vârstă mijlocie nu reprezintă modul în care își trăiesc viața.

Mai mult de două treimi au declarat că sunt în floarea vieții lor (59% se simt mai vibrante în anii 40 și 50 decât oricând, iar 84% spun că resping etichetele de vârstă).

Deci, ce zici de această generație de femei care schimbă experiența de a trece prin „vârsta mijlocie”? Un set de răspunsuri la aceste două sondaje a dezvăluit câteva tendințe:

Femeile își petrec timpul tratându-și bine corpul. Ei mănâncă mai bine ca niciodată și fac exerciții fizice în mod regulat.
Femeile devin mai sigure. Această generație este în căutarea capcanelor care comercializează femeilor sentimentul de rușine pentru corpul lor. Ei se simt mulțumiți de modul în care sunt în fiecare etapă a vieții.
Femeile își asumă riscuri și întreprind aventuri. 60% dintre femeile care au răspuns au spus că acceptarea noilor provocări este foarte importantă pentru ele. 80% au spus că le place să câștige noi experiențe.
Femeile se prețuiesc. Indiferent dacă sunt realizate în carieră sau ca lucrători în propriile case, femeile realizează multe și nu se blochează.
Să sperăm că această generație de femei încrezătoare poate transmite și experiențele lor generației următoare, iar tinerețea veșnică va fi întărită mai ales în minte și inimă, care, desigur, se va reflecta apoi în corp.

Leave a Comment on Femeile de 40 și 50 de ani astăzi: noua generație fără îmbătrânire

Lasă un răspuns