Originar din secolul al 17-lea în Anglia, toastul ori de câte ori se sărbătorește ceva se face într-un mod concret, dar dacă în țări pot exista diferențe între regiuni în ceea ce privește modul de prăjire și desfășurarea unei sărbători; la nivel mondial există o lume întreagă de moduri diferite de desfășurare a sărbătorilor. Tradițiile și culturile oferă diferite moduri de a prăji o sărbătoare. Să vedem rezumatul acestui infografic în text, pentru a ști cum sunt cele mai cunoscute 25 de toasturi din lume după țară.

În Spania, ultima băutură a nopții este întotdeauna numită „penultimă”, deoarece băutura „ultima” ar fi ultima din viața ta. Ghinionul în sex este o temă recurentă ca pedeapsă pentru obiceiurile proaste cu alcoolul. Astfel găsim cazul spaniol, unde toată lumea știe averea teribilă care ne așteaptă să toastăm cu apă. Aceeași pedeapsă, șapte ani de probleme în activitatea noastră sexuală,
Francezii sunt băutori demni. În Franța, paharul este servit în jumătate și este considerat fără gust să vă serviți.
În Anglia este obișnuit să bei vin și pâine în același timp, crescând aroma și tăind aciditatea.
În Italia, ei beau doar vin sau apă în mesele lor. Alte băuturi, cum ar fi berea sau sifonul, sunt luate în considerare pentru alte ocazii.
În Portugalia, pentru a decanta sticla de vin fără a îndepărta sedimentele, portughezii au inventat o modalitate de a deschide sticla cu pensete roșii și o găleată de gheață.
În Germania, în noaptea dinaintea nunții, mirele răpește mireasa și o duce la bar, apoi mirele trebuie să-și plătească o rundă completă pentru a-și recupera soția.
Olandezii au inventat metoda” clash of heads ” de a bea whisky. Procesul hands-free constă în înclinarea la talie și luarea unei înghițituri înainte de a urmări berea.
Toastul este foarte grav în Republica Cehă, trebuie să faceți contact vizual cu prietenii, dar nu vă încrucișați brațele sau veți avea 7 ani de sex rău. Cehii vor prăji sănătatea fiecărei persoane la masă („na zdravy!”), indiferent de mărimea Partidului. Chelnerii cehi, în plus, îi ignoră pe cei care într-un pub vin să comande băuturi; trebuie să așteptăm ca ei să fie cei care ne servesc.
Toastul este foarte important pentru cultura georgiană. În Georgia vor da între 20-30 de toasturi pentru mâncare și se așteaptă la fel de la vizitatorii care sosesc.
La nunțile ucrainene, miresele trebuie să-și țină picioarele pe pământ, altfel își vor arunca pantofii în jurul camerei și vor bea din ea.
În Ungaria, în 1848, treisprezece revoluționari au fost executați pentru conducerea revoltei împotriva Austriei. Moartea lor a fost sărbătorită prăjind cu bere, astfel încât maghiarii să se abțină de la sărbătorirea sărbătorilor.
Islandezii iubesc alcoolul atât de mult încât îi dedică două sărbători. Pe 1 martie sărbătoresc Ziua berii, dar în August au Weekend-ul beat.
În Rusia este obișnuit să se dea toasturi lungi și ca anecdotă le place să le încheie cu o glumă. Ochelarii nu sunt niciodată așezați pe masă, ci sub ea.
Kumis este o băutură făcută din lapte de iapă fermentat și este băutura tipică a Kazahstanului. Resturile sunt puse într-un alt borcan pentru a nu pierde nimic.
În China, în timpul toastului, vârstnicii au vasele mai mari decât tinerii și când termină, le pun cu susul în jos pentru a vedea că nu mai rămâne nimic.
În Nigeria, numai atunci când mirele și mirele au băut un pahar de vin tradițional de palmier sunt considerați căsătoriți.
În Australia, când stă cu prietenii să bea, țipă și cumpără câte o rundă. A nu face acest lucru este nepoliticos.
În Suedia, cântecele de bar sunt cântate cu voce tare în timp ce beau. Și după fiecare înghițitură de schnapps bei multă bere.
În Peru, aceeași ceașcă este împărțită între prieteni, prima o umple, o bea și o trece la următoarea înainte de a o prezenta.
În salonul Sourdough puteți fi inițiat în cocktailul amar dacă terminați de băut un pahar și vedeți vârful unui deget de la picior înăuntru.
Vinul a fost o parte foarte importantă a mitologiei și istoriei Indiei, până în prezent este încă parte pentru a atinge un grad ridicat de cunoaștere
În Japonia este nepoliticos să te servești, să ții paharul plin de prieten și el va face la fel.
În Moldova se fac numeroase toasturi la cină, există chiar unul pentru a evita prăjirea „hai devai „care înseamnă”să mergem”.
În Coreea de Sud, ca și în multe țări din întreaga lume, este considerat nepoliticos să refuzi o băutură atunci când ți se oferă. Există, totuși, o modalitate de a scăpa de ea: dacă rinichii nu mai pot, este obișnuit să selectați pe cineva care să bea în schimb. Un act de altruism.
Mulți oameni sunt șocați să vadă un vierme în sticlele de tequila sau mezcal din Mexic. Celebrul” vierme ” găsit în sticlele mezcal și tequila este de fapt larva unei molii care trăiește în planta de agave. Se presupune că viermele demonstrează calitatea înaltă a produsului, servind drept dovadă: dacă viermele rămâne intact în sticlă, este indicat procentul de alcool. În plus, aztecii credeau că viermii au proprietăți afrodisiace, iar viermii și insectele erau uneori consumate în Mexic ca delicatețe.

Leave a Comment on Cele mai cunoscute 25 de moduri de a prăji în lume

Lasă un răspuns