Pentru ființa umană ritualurile sunt importante, de la începutul timpului, și este ceva foarte natural.

Cred că ritualurile nu aduc de la sine noroc sau fericire, dacă nu lucrăm pentru a le atinge, dar cred că ne ajută să ne concentrăm asupra obiectivelor noastre, să ne facem să ne simțim pozitivi și să ne ajutăm optimismul.

Prin urmare, prezentăm aceste cincisprezece mini ritualuri pentru a începe noul an 2022 pe piciorul drept:

15 ritualuri pentru a primi Anul Nou
Un mod foarte vechi de a dori noroc și prosperitate cuiva și familiei sale este de a oferi nuci sau monede, simboluri ale bogăției, copiilor din familia ta sau acasă în ajunul Anului Nou sau în ziua de Anul Nou.
Începerea noului an cu o plantă înțepătoare (cum ar fi trandafirul sau bougainvillea) lângă intrarea în casa noastră simbolizează protecția sau apărarea împotriva energiilor negative.
Zdrobirea unei frunze uscate în mâini chiar înainte sau după struguri, gândindu-vă la ceea ce doriți să lăsați în urmă anul trecut, vă ajută să vizualizați cum vrem să fie anul nostru.
În timpul sărbătorilor, flori proaspete și fructe ar trebui să fie utilizate atunci când este posibil în decor, care atrage energie pozitiva.
De asemenea, utilizarea culorii roșii, verzi și aurii atrage noroc și bani.
Așezați sub pernă o carte de Tarot pe care o percepem ca fiind pozitivă, cum ar fi Soarele sau lumea (și dacă nu avem Tarot, o imagine găsită pe Internet și tipărită), astfel încât să fie acolo când mergem la culcare pentru prima dată în an, ne va ajuta să încorporăm calitățile acelei cărți, mai ales dacă o lăsăm acolo o săptămână și medităm la imagine puțin înainte de culcare.
Scrieți lucrurile rele care vi s-au întâmplat în acest an și ardeți hârtia. Aruncați cenușa sau o mână din ele, în grădina dvs. sau într-o oală. Acesta este modul în care vă exprimați dorința ca din rău să iasă pozitivitatea.
Dacă anul dvs. a fost foarte negativ, puteți arde și un calendar al acelui an, dar dacă a fost bun, păstrați-l într-o carte cu o imagine pozitivă (o carte de Tarot sau o imagine religioasă a devotamentului dvs., de exemplu) ca mulțumire.
Dacă se folosesc lumânări colorate și semnificația lor este o idee bună că au o formă de stea, care este un simbol al speranței.
Începând o bară de săpun Anul Nou și fără a lăsa pe nimeni altcineva să o folosească, exprimă dorința de a începe anul de la zero „într-un mod”curat
În ajunul Anului Nou, din fiecare pahar sau pahar care este beat, sau cel puțin primul după struguri, se toarnă puțin. Aceasta este o „libație” sau o ofrandă divinului, cerând noroc sau prosperitate.
În acea noapte este bine să ne scriem dorințele cu cerneală roșie sau pe hârtie roșie și să le așezăm într-o fereastră, mai ales sub lumina lunii , dacă este vizibilă.
Un castron de lapte și miere (simboluri ale prosperității țării promise, în Biblie) ar trebui să fie în bucătărie în prima zi a anului. Simbolizează că nu veți lipsi niciodată elementele esențiale pentru a trăi.
Ceva nou în prima zi a anului, în special unele îmbrăcăminte, ne va încărca, de asemenea, cu optimism.
Și cel mai simplu ritual dintre toate: începeți Anul Nou zâmbind sau râzând!

Leave a Comment on 15 ritualuri pentru a începe noul an 2022

Lasă un răspuns