Pentru începutul săptămânii, vă lăsăm această rețetă foarte ușoară de preparat churros cu făină de leguminoase potrivită pentru consumul persoanelor cu boală celiacă și pentru vegani.

Ingrediente
Miere de trestie, 25 g
Făină de orez, 560 g
Amidon de porumb, 190 g
Amidon de manioc, 60 g
Apă, 250 cc
Zahăr brun, 2 linguri
Lapte de cocos, 250 cc
Sare roz, 5 g
Extract de vanilie, 5 cc
Ulei, c / N pentru fre
Ulei, c / N pentru prăjit
Pregătirea
Gatiti lichidele intr-o cratita peste foc, adica lapte de nuca de cocos si apa, apoi adaugati zahar, miere de trestie, pana cand se obtine punctul de fierbere.
Se ia de pe foc și se adaugă extractul de vanilie și cele uscate de ploaie. Se amestecă totul rapid și se face o minge de aluat.
În timp ce este încă cald, așezați în interiorul unui piston cu gura de scurgere și apăsați până când churro iese, tăiați-l în segmente și generați un fir sau o jumătate de roată. Luați la congelator pentru a le rezerva.
În momentul servirii, scoateți din frig și prăjiți mult ulei la 180 de grade. Odată rumenit, scoateți-l și așezați-l pe hârtie absorbantă.
În cele din urmă, acoperiți cu zahăr cât este încă fierbinte.
Sfaturi pentru a face churros vegan fără gluten
Amintiți-vă că pentru a fi churros vegan fără gluten nu poate lua miere, lapte sau ouă. Deci, dacă aveți de gând să faceți un înlocuitor care este pentru ingrediente potrivite pentru consumul vegan, adică pe bază de plante.
Pentru a se asigura că sunt potrivite pentru persoanele cu boală celiacă, churrosul vegan fără gluten nu trebuie să conțină făină din cereale precum grâu, ovăz, orz sau secară.
Pasul de răcire a aluatului în congelator înainte de prăjirea churrosului în ulei fierbinte este cheia, astfel încât să nu se destrame și să iasă întregi, cu forma lor tradițională.

Leave a Comment on Vă învățăm cum să faceți churros vegan fără gluten

Lasă un răspuns