Sergi Canovas a fost numit Director general al Ducati India anul trecut. Ducati este un brand de motociclete super-premium, cu o prezență la nivel mondial și o moștenire de 92 de ani. Originar din Spania, Canovas a petrecut mai mult de un deceniu în sectorul auto și dezvoltă în prezent prezența Ducati pe piață în industria indiană a motocicletelor.

Î. Ce părere aveți despre piața motocicletelor de lux din India și despre cererea consumatorilor în ansamblu?

A. cred că o mulțime de indieni își pot permite biciclete premium. Dar pentru a vă bucura de acest tip de bicicletă, trebuie să oferiți mediul potrivit. Oamenii trebuie să aibă un motiv pentru a folosi bicicleta. Infrastructura este foarte importantă și, deși se îmbunătățește, mai are un drum lung de parcurs. Siguranța pe drumuri este foarte importantă. Deci, există o mulțime de oameni care ar putea cumpăra bicicleta, dar nu pentru că consideră două roți periculoase. Deci, acum, noi, ca brand, încercăm să popularizăm motivele pentru a merge cu bicicleta.

Dacă comparați consumul de biciclete din India cu țările în care suntem prezenți de mult timp, veți observa că cineva care deține un Ducati acolo va merge și îl va călări singur. Dar cultura aici este diferită. Trebuie să creați un grup în care mai mulți oameni să meargă împreună și să se bucure. Mai mulți oameni descoperă lucruri în India, deoarece mersul pe biciclete nu înseamnă doar să mergi repede. Dacă vrei să mergi repede, ești binevenit să mergi pe o pistă de curse. Dar pentru majoritatea oamenilor, ciclismul înseamnă să te bucuri de peisaj și de drumuri. Dacă puteți crea aceste grupuri și tururi pentru clienți, atunci mai mulți oameni încep să se alăture și să se bucure de produs. Cred că acesta este modul în care putem crește comunitatea de ciclism din India.

Î. Ce fel de provocări v-ați confruntat în stabilirea mărcii pe piața indiană?

A. piața din India pentru noi este încă foarte tânără. Clienții cunosc marca și știu că piața este nouă. Prin urmare, se așteaptă ca atunci când vizitează showroom-ul nostru, odată ce acest brand este stabilit în India, să aibă exact aceeași experiență. De la început am știut că trebuie să împingem mult la formarea rețelei. Nu a fost pentru că acest lucru este India sau faptul că piața a fost nou, a fost pentru că am avut de a instrui personalul bine. Mai ales personalul de vânzări—trebuie să înțeleagă nu numai produsul, ci și marca, valorile. Când aveți o bicicletă, doriți să vă asigurați că este întreținută corect. Așadar, mecanicii și consilierii de servicii au avut, de asemenea, o pregătire specifică pentru India, deoarece sunt în măsură să câștige încrederea clienților.

Î. Care este înțelegerea dvs. despre modul în care indienii percep luxul?

Un lucru foarte important în India este că produsele de lux trebuie să servească unui scop mai rațional decât ceea ce se așteaptă în alte părți ale lumii. Deci, trebuie să creați un fel de conștientizare, trebuie să convingeți oamenii despre beneficiile produselor. Nu poți doar să crezi că „Oh, este acest brand uimitor” și să te aștepți ca oamenii să-l cumpere orbește. Trebuie să explicați mai multe despre ceea ce oferă marca. Ei trebuie să știe ce face în ceea ce privește lucrurile tangibile și numai atunci pot experimenta marca.

Î. Cum intenționați să extindeți acoperirea Ducati în India?

A. Chiar acum avem opt dealeri în India și vom deschide un al nouălea. Pentru tipul de produs pe care îl vindem, trebuie să rămânem în orașele mari, deoarece serviciul și asistența pentru clienți sunt foarte importante pentru noi. Deci aici vrem să rămânem acum.

Î. puteți împărtăși experiența dvs. de a participa la Simpozionul de lux 2018?

A. sunt foarte fericit că am fost invitat aici pentru prima dată. Există oameni de înaltă calitate aici care știu despre lux. Cred că aceasta este o platformă excelentă pentru a da un impuls producției de lux din India.

Leave a Comment on Indienii își pot permite acum biciclete premium

Lasă un răspuns