Comediantul a vorbit pentru prima dată despre palma pe care a primit-o de la actor la cea de-a 94-a ediție a Oscarurilor, după ce a batjocorit aspectul fizic al lui Jada Pinkett Smith.

Noaptea Oscar a fost umbrită de un moment ciudat cu Chris Rock și Will Smith. Acum, comediantul a rupt tăcerea și a vorbit despre ce s-a întâmplat în momentul în care Smtih l-a lovit pentru că a făcut o glumă despre alopecia suferită de partenerul său, Jada Pinkett Smith.

După ce a rămas în afara rețelelor și a mass-media timp de câteva zile, Chris a reapărut pe 30 Martie la Teatrul Wilbur din Boston, unde cântă cu spectacolul său Ego Death Tour. Pe scenă, actorul a fost încurajat să atingă subiectul. Cu toate acestea, el a făcut acest lucru doar pentru a sublinia că pentru moment procesează ceea ce s-a întâmplat.

„Nu am multe lucruri de spus despre asta, așa că dacă ai venit aici să auzi asta… Am scris un spectacol întreg înainte de acest weekend”, a spus el în mijlocul funcției. Prin urmare, el a continuat cu numărul său planificat fără a menționa Will Smith.

El a adăugat: „încă procesez ce s-a întâmplat, așa că voi vorbi despre asta la un moment dat.”Va fi serios. Va fi distractiv, dar am de gând să spun câteva glume chiar acum.”

Trebuie amintit că Academia de Arte și științe Cinematografice, instituția responsabilă de Oscaruri, a solicitat protagonistului Men in Black să trimită o declarație scrisă despre comportamentul său la gala de duminică trecută. Smith va avea la dispoziție 15 zile pentru a elabora o astfel de declarație înainte de a lua măsuri. Nerespectarea acestui lucru poate duce la ” suspendarea, expulzarea sau orice altă sancțiune permisă în statut.”

Ore după momentul ciudat, Will și-a cerut scuze public colegului său. „Aș vrea să-mi cer scuze public, Chris. Am depășit limita și m-am înșelat. Mi-e rușine și acțiunile mele nu au indicat omul pe care vreau să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și a bunătății”, a scris el într-o imagine pe care a împărtășit-o adepților săi.

Leave a Comment on Chris Rock a rupt tăcerea și a vorbit despre lupta sa cu Will Smith

Lasă un răspuns